Amberline Touch Of Taste
 

 

 

  Amberline Touch Of Taste

e.  Sylvabrae Prince Choice
u.
Amberline Supreme Star

Frallan lämnade oss den 16 juni 2009

Frallan, du fattas mig...

 

 

Frallan är våran första bearded collie. Hon var ett så kallad impulsköp. Som tur var så blev det ett lyckat köp. Annars är väl inte impulsköp av djur något men rekommenderar.

Våra grannar hade precis fått hem sin lilla beardis valp och vi var så nyfikna att vi gick dit. Uppfödaren var också där och hade en kullbror med sig. Hon frågade efter att ha sett våra blickar om inte vi ville köpa den andra valpen. Det var en hanvalp och det kändes inte rätt just då. Tror ni inte att hon hade en tikvalp kvar hemma. Ja, så kom Frallan och rasen bearded collie in I våra liv. Det är inget vi ångrar.

Frallan är utställd lite grand, men det "fattas" en del på Frallan för att domarna skulle vara nöjda. Agility har vi också provat, det tycker Frallan är jättekul, men det fattas en hel del fart och kondition på Matte.

Nu är Frallan 7 år och veteran. Hon lever ett lugnt pensionärs betonat liv hemma, som den perfekta sällskaps hund som vi köpte henne till

Frallan är en liten lor, hon är inte som våra andra beardisar. Hon är lugn och harmonisk, gör nästan aldrig något bus. Vi sa en gång: "Tänk om alla är som Frallan, då kan man ha hur många som helst." Nu har vi hur många som helst men alla är inte som Frallan, och det gör inget..