SUCh Midnight's Wicked Gossip
 

 

 

 SUCh Midnight's Wicked Gossip

 e. SUCh Midnight's Famous Fireball
u. Midnight's Princess Of The Twilight

 

 

Maja är Niklas hund. Eller är hon det egentligen? Ja, vi tvistar lite om det hemma. Det är våran hund när det är utgifter och Niklas hund när det är inkomster. Vinner hon något pris är det hans osv. Hur som helst så älskar vi henne allihop

Maja är en jätte trevlig hund hon också. Hon hänger med på allt, älskar att simma. Hon kan simma hur mycket som helst. Och hon simmar verkligen, fram och tillbaka eller runt I cirklar. Hon har nog förstått att simning är en nyttig motionsform. Hon älskar även att springa I skogen.

Maja är även en duktig svamp hund, om man frågar henne. Tyvärr så markerar hon att hon har hittat svamp lite dumt, hon rullar sig I dom.

Sommaren 2005 var hennes stora utställnings sommar. På fyra utställningar tog hon tre cert och blev Svensk utställningschampion. Det var så roligt!

Sommaren 2006 blev hon mamma till 5 st underbara valpar. Det har varit en spännande tid som småbarns mamma, men nu har nästan alla flyttat. Hon fick behålla två st kvar hemma, och jag tror att hon tycker dom är lite jobbiga ibland. Vi ser med spänning fram emot valparnas framfarter I livet, med allt vad det innebär. Om Maja ska ha mer valpar har vi inte planerat. Vi får se.