Nyheter
 

 

Uppsala läns kennelklubb inofficiell utställning 12/11 2006

I dag packade vi bilen full. Hela familjen och valparna åkte till Enköpings ridhus på utställning. Vi träffade Felicia med husse och matte utanför.

I dag skulle Micke slippa gå in i ringen, Niklas var med i fall det skulle köra ihop sig. I dag hade Fredrik fyra stycken hanar att tävla emot, han vann sin klass. När han skulle tävla om bästa hane fick han se sig slagen. Proppen blev bästa tik och fick sedan ta emot BIM rosetten. Niklas gick in med Felicia och hon kom på andra plats efter Proppen. Fredrik, Proppen och Felicia fick alla varsitt HP och strålande kritik. Det var oroligt kallt i ridhuset så det var riktigt skönt att åka hem. Domare var Ann-Christin Sultan

 

 

Svenska Gårds- och vallhundsklubben inofficiell utställning 24/9 2006

Micke och jag tog med oss Fredrik och Proppen till Rimbo för att träffa Felicia och Britt-Inger. Vi var inomhus i ridhus på den här utställningen. Nu har vi provat på att ställa ut både inomhus och utomhus samma helg.

Det var en trevlig utställning och hundarna var glada att se varandra. Fredrik var ensam hanvalp, så han fick vänta på att konkurrera med tikarna. Proppen vann och Felicia blev tvåa, och alla tre fick HP. Jaha, då var det dags igen för Micke att gå in igen. Proppen blev BIR och BIG 2 och Freddan blev BIM. Felicia och Britt-Inger skötte sig jätte bra och Felicia fick också bra kritik. Domare var Jesper Andersson

 

 

Lindesbergs Brukshundsklubb inofficiell utställning 23/9 2006.

Vi åkte till Lindesberg på vår debut i utställningsringen. Vi träffade Lisa, Leif och Hedvig där och vi hade en kanon trevlig dag. Hedvig blev BIR och dom andra kom på andra plats tillsammans med alla andra.

Utställningen i Lindesberg var inte som alla andra utställningar. Dom tog bara fram en BIR hund och inget mer. Lite tråkigt kanske. Alla tre fick HP och jättebra kritik. Alla tre skötte sig bra och jag är så stolt över mina valpar.

Det var inte bara valparna som gjorde debut i utställningsringen i dag, Micke som aldrig skulle gå in i ringen blev tvungen att visa Freddan. Eftersom dom tog in både tikar och hanar samtidigt i ringen var han tvungen att ta den ena. Han klarade det bra, men det är inget han kommer att göra fler gånger. Vi får väl se hur det blir med detů Domare var Sara Nordin.